LOGG INNNY BRUKER
Topp bilde
Romsdal i 3D
FINN

I sorteringen over kan du søke opp flere opplysninger om hyttene.

Hytter

Dagsturer i naturen er flott, men skal man oppleve stillheten og roen, er det en fordel å roe seg ned og oppleve hele døgnet ute.


Folksomt på Saufonnhytta, foto: Arnstein Salhammer Eide
I Romsdalsfjella er det en rekke hytter som er åpne for fjellfolk, fiskere og jegere. De fleste av hyttene er enkle hytter med få sengeplasser, men Turistforeningen har også flere større hytter i området. Forutsetningen for bruk av hyttene er at de etterlates i samme stand som da man kom dit, og at en gjør opp for seg i henhold til de prisene som gjelder.

DNT - Turistforeningshytter

Hyttene i området er eid av Nordmøre og Romsdal turistforening og  av Ålesund og Sunnmøre turistforening. Flere av hyttene er åpne i sesongen, men det anbefales å ta med DNT-nøkkel som går til alle disse hyttene.

Fjellstyrehytter

Små hytter beregnet for dagsbesøk eller enkel overnatting for 1 - 4 personer.  Noen hytter er åpne , andre krever nøkkel. Giroer lagt ut på noen av hyttene, noen har kasse for kontanter for frivillig betaling.

Andre hytter / buer

Små hytter beregnet for dagsbesøk eller enkel overnatting for 1 - 4 personer. Eid av ulike grunneierlag, fiskeforeninger og velforeninger. Noen hytter er åpne , andre krever nøkkel.
Opplysninger om de enkelte hyttene er innhenta fra de ulike laga, vi tar forbehold om endringer. Meldinger om feil kan meldes til: info@romsdal.com.